Logo
Acasa Blog Consultatia ortopedica online - informatii bine de stiut

Consultatia ortopedica online - informatii bine de stiut

De ce să iei în considerare consultația ortopedică online? Iată mai multe informații!

Consultația ortopedică este una dintre cele mai importante servicii la care oamenii aflați în suferință pot apela, cu scopul de a afla atât diagnosticul, cât și planul de tratament pe care trebuie să îl respecte în cele ce urmează, pentru a ameliora simptomele afecțiunii prezente și pentru a avea un proces de vindecare ușor. Fiindcă distanța sau chiar și timpul sunt principalii factori care împiedică o persoană să aibă acces la acest consult, este bine de știut că Arca Life este clinica medicală care oferă consultații ortopedice online. Foarte multe semne de întrebare au apărut odată cu acest serviciu, și tocmai din acest motiv, în articolul prezent ne-am propus să oferim informațiile corecte și precise, de care fiecare om are nevoie, înainte de a opta pentru acest serviciu oferit de clinica medicală Arca Life, situată în București.

Iată ce este bine de știut:

  1. Durata este între 15 și 30 minute

Primul lucru bine de știut despre consultația ortopedică online oferită de Arca Life se referă la faptul că durata acesteia este între 15 și 30 minute. Această durată este accesibilă atât pentru persoanele aflate în suferință, în așa fel încât să-și poată desfășura în continuare activitatea și să-și îndeplinească obiectivele, cât și pentru medicul specialist, cu scopul stabilirii unui diagnostic și a unui plan de tratament.

Așa cum am menționat anterior, timpul sau distanța pe care trebuie să o parcurgă o persoană sunt principalele cauze pentru care consultația ortopedică este amânată la nesfârșit – clinica medicală Arca Life le propune tuturor persoanelor aflate în suferință consultația ortopedică online, care se poate desfășura din confortul locuinței sau biroului profesional pe care îl dețin, fără să fie nevoie să-și amâne activitatea. Deși viața profesională sau chiar și cea personală nu ar trebui să fie un impediment pentru a-ți pune sănătatea pe primul loc, clinica medicală Arca Life încearcă să le ofere tuturor oamenilor posibilitatea de a accesa serviciile medicale necesare.

  1. Vei primi un diagnostic și un plan de tratament potrivit

În urma acestei consultații online, vei putea primi un diagnostic și un plan de tratament potrivit. Această consultație are drept scop identificarea afecțiunii prezente, și mai mult de atât, are drept scop conturarea unui plan personalizat. Acest plan va satisface atât nevoile personale pe care le deții, cât și aspectele medicale ale afecțiunii curente, în consens cu diagnosticul pus de medicul specialist.

Medicul specialist va putea identifica diagnosticul în funcție de informațiile pe care tu le oferi, și mai mult de atât, acesta își va respecta datoria de a culege date din istoricul medical și personal, prin intermediul interviului care va avea loc. În cele ce urmează, pentru a întocmi un plan de tratament, acesta va ține cont atât de nevoile și dorințele pe care tu alegi să le exprimi, cât și în funcție de diagnosticul care a fost identificat și de simptomele pe care le prezinți. Este bine de menționat că această consultație ortopedică online oferită de Arca Life este susținută de unul dintre cei mai apreciați medici ortopezi din România, dr. Jawad Latif Alqaissi, și astfel, ai siguranța că recomandările pe care le vei primi sunt cele potrivite pentru tine.

Specialist în ortopedie – traumatologie și doctorand în științele medicale, dr. Jawad Latif Alqaissi nu este doar directorul acestei clinici medicale, ci și persoana care dorește să aducă schimbări optime în sistemul medical din România. Scopul acestui renumit doctor, care își desfășoară activitatea atât în țară, cât și în străinătate, este acela de a le oferi tuturor persoanelor aflate în suferință acces la propria sănătate.

Tocmai de aceea, dr. Jawad Latif Alqaissi este implicat în consultațiile ortopedice online,  consultații care le permite tuturor oamenilor să afle care sunt cele mai potrivite recomandări, în acord cu dificultatea pe care o întâmpină. Vrei să beneficiezi de consultația ortopedică online alături de dr. Jawad Latif Alqaissi, directorul clinicii medicale Arca Life? CLICK pentru mai multe informații și pentru programare.

, , , ,

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota